Shaklee Makanan Kesihatan Pilihan Aiman Tino & Ibu

Assalamualaikum...

hai hai hai..Ya Allah lama betul x update apa2 entry kt blog kesayangan cik jihan ni..terlalu busy menguruskan rumah tangga..ahaks mcm die sorg je la ade family ye..hihih aishh almaklumlah baby dh setahun lasak nya bukan main lagi..memang boy macam ni eh? hihihihih..

Apa khabar korang semua? semoga sentiasa dilindungi Allah dan kesihatan semakin bertambah..amin..haaaaa tgk title ni mesti ade yg dh tau..dh lame nk up entry ni tp ade je cabaran (cabaran si kecik)..

Alkisahye pada awal tahun received whatsapp dr seorg customer bernama Riena..actually sebelum ni memang pernah beli dgn cik jihan pon tp memang x perasan langsung Kak Riena ni ibu kepada Aiman Tino..tringat ayat kak riena nk order beberapa vitamin shaklee untuk anak nye aiman..eh terus terfikir aiman tino ke? bile tg profile picture mcm serupa then buat2 la tanya nk beli utk aiman tino ke? then tnye lagi anak kak riena ke? skali iye betul..hihih sebab aiman susah nk tidur n kerap selsema mcm tu..

Kakak Hannah with Aiman "Timo" hihih

Then terus proceed and bertemulah kami dgn Aiman Tino dan Kak Riena di Restoran Kak Riena di Dataran Kuala Kubu Baru..Nama Restoran Asam Pedas..Alhamdulillah selepas diterangkan dan Kak Riena pon memang mengambil Shaklee so terus Register sebagai Ahli Shaklee sebab banyak manfaat yg dapat dengan mendaftar sebagai ahli :) 


Bersama Aiman dan Ibu nya Kak Riena

Kalau korang nak tahu memang peramah sgt Aiman dgn Kak Riena ni..salam peluk cium lagi mcm dh kenal lama hihihi..adik aiman pon sama peramah..siap bergurau senda lagi hihi..keluarga bahagia :) Cik Jihan harap semoga Shaklee memberi manfaat kepada Aiman Tino, semoga berjaya dalam kerjaya dan sentiasa sihat! Untung anak, mak belikan Shaklee untuk anak.. Memang PILIHAN YANG SANGAT BIJAK. BETAPA MAHALNYA KESIHATAN kan ?? :)


Aiman Tino dgn Vitamin Shaklee




       ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkn Supplement semulajadi dr Shaklee kerana ia selamat, berkesan dan berkualiti tinggi. 


SEMOGA MENDAPAT MANFAAT KESIHATAN BERSAMA!



******************************************************************************


Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah

produk shaklee



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
➲ COD Area: Kota Damansara, Uptown Bandar Utama



Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap http://shakleekotadame.wasap.my/ untuk maklumat lanjut. Jom Like Pengedar Shaklee Kota Damansara untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini


Pengumuman Pengguna Shaklee Batang Kali!


Assalamualaikum semua..

Haaa cik jihan nk habaq ni..utk korang2 yg berada di Batang Kali, pengguna Shaklee Batang Kali, berite gembira hihi cik jihan berada di batang kali pada 28hb ni..
.
.
.

.

Maka peminat vitamin shaklee area sana nk cod bole inform cik jihan ye..jimat postage korang kann.. Las order cik jihan ambik 27hb selasa tau tau 😍😍
.
.
Roger cik jihan ye 019-2602994
.
.
#shakleebatangkali #shakleekotadamansara
#shakleeeffect #tsunamishaklee #liveamazing

Bagaimana bisnes online Shaklee berpotensi menyelesaikan cabaran golongan siswazah/fresh graduate??


Assalamualaikum semua..happy holiday perghh this week cuti panjang ye.lagi2 selangor smpi selasa cuti..horrayyy eh eh mcm kite plk cuti pdhal cik jihan ni bile2 je cuti almaklumlah keje sendiri cik jihan la kuli, cik jihan boss, cik jihan la admin..eh semua cik jihan laaa..sebab bisnes cik jihan kan xkn korang plk kne buat keje cik jihan hewhew 

Cer korang tgk tajuk tu..bagaimana shaklee berpotensi menyelesaikan kemelut yg menghantui golongan siswazah/fresh graduate ni..ehhh kemelut ape pulak cik jihan ckp ni..jgn mcm2 cik jihan oii hahah relax2 tarik nafas duluuu..

Apa yg cik jihan maksud kan ni ialah Antara cabaran anak muda 'fresh graduate' atau lepasan spm adalah peluang pekerjaan yg terhad sama ada swasta apatah lagi kerajaan. Kalau fresh graduate ditambah dgn bebanan ptptn yg terpaksa dibayar.. haaa itula kemelutnye..dgn cost of living kt malaysia skrg ni yg tinggi..uishh bole pening kepala..ade yg kena buang lagi..aishhh..lagi plk dh de anak family...allah..pada zaman ekonomi yang semakin mencabar ini, generasi muda amat digalakkan untuk mencari alternatif kewangan lain agar mereka tidak sengsara pada usia tua nanti.



Haaa yg pic atas ni adalah bisnes adik cik jihan..meh ramai2 pakat2 follow meh..time die n geng buat ni die still xdpt keje lgi, tp geng die ade yg dh bekerja..alhamdulillah maju bisnes dorg ni..n bagus dorg ni tau ape yg nk dibuat dr buang masa..jom support hihihi..n now alhamdulillah dh bekerja di sri rampai sbg assistant architect.. sbb dulu amek course landscape architecture :)

So cik jihan nk suggest utk korang mencuba Bisnes Online ni.. Ade banyak bisnes online sekarang ni..mcm cik jihan, cik jihan pon start buat bisnes online shaklee dr tahun 2012 lg..time tu still makan gaji ye..ape yg kriteria yg cik jihan berminat nk join shaklee secara serious ni? haaa meh nk habaq.. 

KRITERIA BISNES SHAKLEE YG MANTOP



1. KOS MODAL YANG RENDAH - okeh register sbg ahli hanya RM79.50 shje ye then dpt beg yg penuh dgn buku2 tentang produk, marketing book. Kalau ade duit lebih cket bole je buat stok..tp cik jihan xsuggest buat cmtu..bile dpt order baru order ke shaklee then biar shaklee pos kan..kan ke mudah tu.. xperlu buat loan bagai..menyusahkan je nnt kan..


2. FLEXIBLE - haaa bisnes ni flexible ye..anytime bole buat..xkire masa, kalo yg belum dpt keje tu bole buat 24jam, kalau dh berkerja n nk tambah income bole buat during lunch hour, or lepas balik kerja..paling bagus schedule kan ape2 information tentang shaklee so even kite x online pon tetap ber update fb ke blog kite tu


3. TARGET MARKET yg LEBIH LUAS - lagi la online memang lagi meluas market tu, bukan dkt negeri sendiri je 1 malaysia, brunei singapore pon bole tau..


4. GROUP COACHING yang HEBAT -  haa dh name bisnes online sure la perlu ade coaching dr upline suapay kite x lost track kan.. bagusnye group coaching ni byk ilmu yg kite dpt dan upline sentiasa bersama kita..supaya kite semua sama2 berjaya


5. SYARIKAT YANG SANGAT SANGAT MEMENTINGKAN KEBERKESANAN PRODUK dan KESELAMATAN UNTUK MANUSIA  dan ALAM.  - Sebab itulah setelah 41 tahun Vitalea dimakan dan TERBUKTI SELAMAT tanpa ada manusia yang keracunan, rosak hati, rosak buah pinggang  akibat makan vitamin ini, barulah Dr Shaklee bangunkan satu syarikat untuk memasarkan produk Shaklee secara MLM. Di samping itu, bahan buangan dan hasil dari produk Shaklee juga dipastikan selamat dan tidak merosakkan bumi.


6. SHAKLEE TIDAK PERNAH GAGAL MEMBAYAR BONUS - Shaklee tidak pernah gagal membayar bonus kepada semua pengedarnya  sejak 60 tahun. Malah sistem pembayaran bonus Shaklee sendiri dipatenkan jadi ia langsung TIDAK BOLEH DICIPLAK oleh mana-mana syarikat yang lain.


7. BOLEH BEKERJA DI MANA-MANA - Ada satu artikel popular dalam bahasa Inggeris di laman web Thrillist yang menerangkan beberapa sebab mengapa anda perlu berhenti kerja dan pergi melancong pada usia awal 20-an. Kebanyakan isinya berkisar mengenai kelebihan yang anda akan dapat melalui perlancongan, dan kerugian yang anda akan hadapi pada usia tua nanti kerana tidak melancong pada usia muda.


8. BONUS SHAKLEE ADALAH INFINITY -  haaa asalkan rajin dan bersungguh2 memang besar habuan dan lumayan bonus shaklee yg kite dapat..bonus dpt, kesihatan pon lebih terjamin


9. BONUS SISTEM YANG SANGAT ADIL -  maksudnye xde istilah org bawah struggle org atas goyang kaki..no no shaklee bukan mcm tu..kalo korang xbuat korang xdpt la..ramai je org bawah lg banyak bonus n rank lagi tinggi dr upline :)


10. MEMBENTUK DIRI YG MATANG DAN BIJAK MENGURUS MASALAH - Apabila anda menjalankan bisnes, anda akan berhadapan dengan pelbagai ujian, halangan dan pengajaran. Apabila anda menghadapi perkara sedemikian pada usia muda, anda akan jadi semakin matang, semakin berpengalaman dalam menguruskan masalah.. sekaligus menjadikan anda seorang anak muda yang boleh memberi manfaat kepada orang lain!


11. BERPELUANG UNTUK MENIKMATI 5 & 6 START TRIP TAJAAN SEPENUHNYA OLEH SHAKLEE DALAM DAN LUAR NEGARA -  haaa ni point tambahan hihihi ni yg syok xyah keluarkn duit sendiri nk melancong..siap bole pass ticket ke parents ke suami ke..kot nk hadiahkan ke parents utk menunaikan umrah pon bole tau..


itulah yg cik jihan bole cerita setakat ni kenapa bagus bg yg nk menambah side income..banyak lagi sebenarnye tp cukup la kot itu dulu hihi..seronokkan kalau dpt income extra 2 ke 3ribu sebulan..bole byr ptptn, bole buat saving, bole bg extra money utk parents, bole gune time tersedak contoh sakit ke, kereta rosak ke, nk berjalan dlm msia ke, nk bawak family jalan2 ke kannn




okeh ni ig adik jihan yg gigih dgn brand t-shirt sendiri beliau..dgn team beliau..skrg die pon ade buat shaklee..so kalo area batang kali nk cod ke boleh habaq ke cik jihan ye so die boleh tlg delivery..😚😚😚

At last Salam kejayan buat semua terutamanya para usahawan dan masyarakat Islam seluruhnya. Ingatlah bahawa perniagaan adalah jihad ekonomi! Wallahua’lam…


Bagi adik2,kakak2, aunties uncles yg nk join shaklee meh la contact cik jihan ye ye..





~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Uptown Bandar Utama



Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like Shaklee & Cavylora Kota Damansara untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini




Kenapa Perlunya Bisnes Online Pada Masa Kini?


Asslamualaikum selamat pagi semua

Cik Jihan bermula active dlm bisnes online ni pd tahun 2012, time tu masih bekerja sebagai Engineer tp sebab minat tu yg buat shaklee..kalo nk ikotkan cukup sgt gaji time tu..tp sebab seronok sharing dgn org lain tentang kebaikan vitamin shaklee tu yg terjebak tu..so cik jihan nak tanye ni perlu ke kite buat bisnes online ni? perlu ke kite berjinak2 bisnes online bermula dari sekarang?




Bagi Cik Jihan SANGAT PERLU BERJINAK2 dgn bisnes online ni..nak tau sebab ape? mehhh cik jihan nk kabo..semoge bermanfaat semua ya..ni pandangan dan pendapat cik jihan 

1. KOS TARAF HIDUP YG TINGGI -  semua sedia maklum zaman sekarang kt malaysia ni kos taraf hidup semakin tinggi, dengan minyak naik, barang2 harga naik, even nk pergi toilet pon nk kne bayar kan..lagi2 la yg baru bermule bekerja/fresh graduate dgn nk sewa rumah lg, byr ptptn lagi, transportation lg.. pendek kata semuanye perlu guna duit zaman sekarang ni


2. MENJANA SUMBER KEWANGAN SAMPINGAN - Bisnes online boleh dikategorikan sebagai bisnes yang stabil, tidak cerewet untuk diuruskan, dan boleh menjana hasil kewangan dengan mudah. tapi jgn over confident sudah. Jgn buat bisnes online yg memakan diri sendiri..cuba bayangkan jika anda boleh menjana pendapatan sampingan yang tinggi pada usia muda, dan anda gunakannya untuk melabur dalam bisnes korporat, atau hartanah ketika anda sudah dewasa. Sudah pasti ianya menarik dan membuatkan kewangan anda jadi semakin stabil.


3. TIDAK PERLU MENYEWA KEDAI - haa ni la paling best  tak perlu keluarkan modal beribu2 untuk menyewa kedai, asalkan ade internet, ade smartphone dh ckup untuk menjalankan bisnes online ni.contoh mcm shaklee, cik jihan bile dpt order click2 ke shaklee2u tu, esok smpai dah ke customer..memang jarang la nk ke shaklee kecuali customer yg nk cod tu cik jihan pergi ke shaklee


4. BOLEH BEKERJA DI MANA-MANA - haaa ni lagi 1, kat rumah boleh, kt kedai makan  boleh kat office pon bole..haaa tp kalau kt pffice cik jihan dulu, online time lunch hour je..time keje kene keje betol2 la xmo la curi tulang, dh nama pon side income kan..lain la sekarang  akula boss aku la kuli semua la aku ahahaahha..so xde sape nk marah ke larang ke kan..


5. BILA_BILA MASA SAHAJA - Bila sebut sahaja tentang bisnes online, sebenarnya kita boleh berbisnes pada bila-bila masa! Tiada ‘office hour’ seperti kena masuk office pukul 8.00 pagi sehingga 5.00 petang. so bergantung pd kite bile kite nk buat n berapa lama..


6. KOS YG MINIMA - maksud kt sini xperlu sewa kedai, xperlu modal yg banyak..mcm cik jihan dulu register shaklee ni rm75 je hihihi tp bonus dpt banyak syokk takkk..hihhi then cik jihan xde buat stock byk2 pon..ade order kite order ke shaklee, shaklee yg uruskan..tp cik jihan akn update customer sticker yg terkumpul sbb ade special gift utk customer..


itu antara pendapat cik jihan kenape perlunye bisnes online skrg ni..haa ade yg join bisnes shaklee cik jihan? jgn malu dan segan contact cik jihan ye

.
.
.
πŸ’‹ Cik Jihan 
πŸ“² 019-2602994 
πŸ’» http://lovenurhannahirdyna.blogspot.com/
.
.
.
#tsunamishaklee
#GT12
#shakleeeffect
#liveamazing
#shakleekotadamansara
#jihanjualshaklee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkn Supplement semulajadi dr Shaklee kerana ia selamat, berkesan dan berkualiti tinggi. 


SEMOGA MENDAPAT MANFAAT KESIHATAN BERSAMA!




******************************************************************************



Hubungi saya untuk HARGA ISTIMEWA :)



Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah
produk shaklee



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Uptown Bandar Utama



Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like Shaklee & Cavylora Kota Damansara untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini

Manfaat Shaklee Collagen Powder~ Offer December 2016

Jom tgk manfaat Shaklee Collagen yg tgh Offer bulan ni πŸ’‹πŸ’‹




🌺 Mencantik dan menyuburkan rambut - Kandungan kolagen dalam lapisan korium merupakan bekalan nutrisi kepada epidermis dan rambut. Kekurangan kolagen menyebabkan rambut kering dan bercabang.
.
🌺 Mencantikkan kuku – Kurang kolagen boleh menyebabkan kuku kusam dan mudah patah.
.
🌺 Menegangkan payudara – Ini pasti disukai semua.. syhhhh!
.
🌺 Menguatkan tulang – Masalah osteoporosis dan kekejangan kaki adalah berpunca darpadai kehilangan kolagen yang membentuk 80% daripada jumlah kepadatan tulang sedangkan kehilangan kalsium, magnesium dan fosforus hanya 20%. Jadi kita perlukan kolagen untuk tulang yang sihat.
.
🌺 Anti Penuaan - mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
.
🌺 Menghidratkan - Melembapkan kulit
.
🌺 Mengembalikan keanjalan kulit - menjadikan kulit anjal, lembut dan tegang.
.
🌺 Melicinkan - tingkatkan kelicinan kulit
.
🌺 Mencerah -mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tidak sekata


Ehhh nanti dulu, setiap pembelian 150uv anda layak beli carotomax beli 1 percuma 1 dan jugak layak utk dptkn multistackpd harga RM13.78

.




Jom dptkn dgn potongan sebnyak 5% utk twin pack collagen..jimatt tuuuu
.
.
πŸ’‹ Cik Jihan
πŸ“² 019-2602994
πŸ’» http://lovenurhannahirdyna.blogspot.com/
.
.
.
#tsunamishaklee
#GT12
#shakleeeffect
#liveamazing
#shakleekotadamansara
#jihanjualshaklee

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkn Supplement semulajadi dr Shaklee kerana ia selamat, berkesan dan berkualiti tinggi. 


SEMOGA MENDAPAT MANFAAT KESIHATAN BERSAMA!




******************************************************************************



Hubungi saya untuk HARGA ISTIMEWA :)



Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah
produk shaklee



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Uptown Bandar Utama



Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like Shaklee & Cavylora Kota Damansara untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini

Tahukah anda apa kesan anemia semasa hamil?


πŸ“ŒKESAN ANEMIA KEPADA IBU HAMIL:

1. Ibu boleh mengalami keguguran.
2. Ibu boleh bersalin lebih awal iaitu kelahiran bayi pramatang yang boleh menyebabkan risiko kesihatan lain pada bayi.
3. Kematian janin di dalam kandungan.
4. Mengalami tumpah darah semasa bersalin yang boleh menyebabkan ibu berada dalam keadaan bahaya.

.
.
πŸ“ŒKESAN ANEMIA KEPADA BAYI DI DALAM KANDUNGAN

1. Bayi mengalami kurang berat semasa lahir iaitu kurang daripada 2.5kg.
2. Bayi lahir tidak cukup bulan.
3. Bayi berisiko lemas semasa lahir.
4. Pertumbuhan bayi terbantut.
.
.
Jika anda taknak hadapi anemia dan tak sanggup hadapi kesannya...cepat2 la dapatkan set anemia shaklee :-
.

.
πŸ’―Vitalea Iron Formula
.
✔️Pelengkap nutrisi yang mengalami kekurangan pelbagai vitamin dan mineral terutama mereka yang mengalami anemia
.
.
πŸ’― B Complex
.
✔️Mencegah anemia 
✔️membantu pembentukan sel darah merah yang sihat dan pembentukan antibodi
.
.
πŸ’― Vitamin C Sustained Release
.
✔️Mengoptimumkan lagi penyerapan zat besi dalam darah.
.
.
Pilihan di tangan anda. Sekiranya anda inginkan yang terbaik, lakukan yang terbaik.
.
.
Melabur sedikit wang untuk kesihatan anda dan bayi adalah suatu perkara yang berbaloi untuk menjamin kesihatan jangka masa panjang. .
.
.
Dapatkan khidmat nasihat dan maklumat lanjut ..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
.
.
.
πŸ’‹ Cik Jihan 
πŸ“² 019-2602994 
πŸ’» http://lovenurhannahirdyna.blogspot.com/
.
.
.
#tsunamishaklee
#GT12
#shakleeeffect
#liveamazing
#shakleekotadamansara
#jihanjualshaklee
#sethamilshaklee
#anemia
#kesananemiakepadaibuhamil

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dapatkn Supplement semulajadi dr Shaklee kerana ia selamat, berkesan dan berkualiti tinggi. 


SEMOGA MENDAPAT MANFAAT KESIHATAN BERSAMA!




******************************************************************************



Hubungi saya untuk HARGA ISTIMEWA :)



Untuk membuat pesanan sila click gambar di bawah
produk shaklee



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ATAU DAFTAR SEKARANG MENJADI AHLI




Sekiranya anda memerlukan VITAMIN SHAKLEE, sila hubungi seperti dibawah : MAKLUMAT LANJUT & FREE CONSULTATION~

How To ORDER???
-------------------------------------------------------------------------
Berminat? Hubungi untuk konsultasi & maklumat lanjut
✆ SMS/WhatsApp: 019-260 2994
➲ COD Area: Kota Damansara, Ara Damansara, Uptown Bandar Utama



Saya NOORJIHAN ZAINAL ABIDIN adalah pengedar sah Shaklee [id  884783].. Saya membuat penghantaran produk ke seluruh Malaysia. Anda boleh menghubungi saya untuk konsultasi apabila membuat belian dari saya. 


Sebarang pertanyaan atau ingin mengetahui maklumat lanjut, sila berhubung dengan saya melalui :Hubungi saye melalui SMS/Whatsaap ke 019 2602994 untuk maklumat lanjut. Jom Like Shaklee & Cavylora Kota Damansara untuk mengetahui TIPS kesihatan terkini